Мейзитанг -Силна формула

мейзитанг силна формула
Цена:
Цена: 39,00 лв
Описание

Това е най-силната версия на Meizitang Botanical Slimming Gel.

  Гел-капсулите Мейзитанг представляват естествено средство за бързо отслабване, чието влияние е насочено към изгаряне на калориите. Капсулите са произведени от определени видове диворастящи плодове и растения. Гел-капсулите Мейзитанг помагат не само за намаляване на излишното тегло, но тялото получава всички необходими аминокиселини и микроелементи като мед, желязо, калций, калий, цинк, селен.

  Капсулите Мейзитанг не помагат само за редуциране на излишното тегло, а също и за изчистване на организма от шлаки и токсини.

За 30-дневен курс на лечение се губят около 13 кг.!

  Постигате зашеметяващ резултат без диети и без да се налага да гладувате! Гел капсулите Мейзитанг освобождават тялото от свободните радикали, ускоряват метаболизма, забавят процеса на стареене. Капсулите спомагат за възвръщане на еластичността на кожата. Без отпусната кожа!
Как се приема Мейзитанг?

  1 капсула се приема веднъж дневно преди закуска. Препоръчва се по време на приема да се консумира голямо количество вода и течности /негазирани и неподсладени/ - около 2,5 - 3 литра дневно.

Препоръка при употреба

  Преди употреба се препоръчва да се направи прочистване на черния дроб и жлъчния мехур.

Как действат капсулите Мейзитанг?

  Гел-капсулите Мейзитанг не нарушават лигавицата на червата, прочистват стомашно-чревния тракт. Растенията, включени в състава на капсулите действат диуретично и слабително. Спомагат за решаването на метаболитни проблеми, за изхвърлянето от организма на токсични вещества и мазнини и решават проблема с ленивите черва и запек.

Препоръки

Пийте една капсула Мейзитанг дневно преди или след закуска. В никакъв случай не превишавайте дозата! Ако взимате други лекарства, задължително се консултирайте с лекаря си преди да започнете да приемате Мейзитанг.

 За да увеличите ефекта от капсулите, препоръчително е да ги комбинирате с физическа активност и балансирано меню. Не се подлагайте на тежки диети, докато взимате тази хранителна добавка. Напротив, не пропускайте нито едно от трите основни хранения за деня. Просто яжте повече плодове и зеленчуци и пийте много вода и натурални сокове. Пиенето на алкохол не е добра идея. Въздържайте се от него, защото той може да неутрализира ефективността на капсулите.

4 причини, поради които не трябва да си купувате Мейзитанг Силна Формула:

  1. Ще отслабнете бързо
  2. Ще изглеждате по-добре от вашите приятелки 
  3. Всички ще ви забелязват
  4. Ще спестите пари 

Мейзитанг Странични ефекти

Най-големият страничен ефект, който се наблюдава е пресъхването на устата и почти непрекъснатата жажда. Затова и се препоръчва пиенете на много течности, докато приемате тази хранителна добавка. Те допълнително ще подсилят ефекта от нея.

Капсулите са подходящи за хора между 18 и 60 годишна възраст. Те не се препоръчват за   хора с исхемична болест на сърцето, високо кръвно налягане или мозъчно-съдова болест,  хора с простатна хиперплазия или глаукома, хора, страдащи от базедова болест или бъбречна недостатъчност, бременни жени и кърмачки. 

 

 

Други добри продукти за бързо отслабване:

 

Мейзитанг Лида Стара Формула | Липовон | Мейзитанг А1Лида Дайдайхуа Нова ФормулаАкай Бери | Супер Слим | 

Бърза и дискретна доставка в рамките на 1 ден за големите градове и 2 дена за всички останалите

Директен телефон за поръчки - 0988965328

Калкулатор за отслабване

 

Прочетит мнения за Лида Дайдайхуа

 

Мнения и коментари за Мейзитан, Мейзитанг А1, Мейзитанг Силна Формула

 

Сертификати