Мейзитанг / Meizitang

мейзитанг
Цена:
Цена: 37,00 лв
Описание

 

ОписаниеСофт-Гел капсулите Мейзитанг представляват естествено средство за бързо  и ефективно отслабване, тяхното влияние е насочено към изгаряне на излишните мазнини. Капсулите съдържатразлични видове натурални  билки и растения който спомагат за оформяне на мечтаната фигура . Гел-капсулите Мейзитанг помагат не само за намаляване на излишните килограми, но имат отношение тялото да  получава всички необходими аминокиселини и микроелементи като йод, желязо, калций, калий, цинк, селен.

За 30-дневен курс на лечение се губят около 10 кг.!

Освен въздействието си върхо намаляване на телесното тегло гел-капсулите Меизитанг,спомагат  и за пречистването  на организма от излишни шлаки,токсини и свободни радикали.

Въздействие: Гел-капсулите Мейзитанг се справят с проблемите свързани с метаболизма,като го забързват по естесвен начин и подобряват усвояването на хранителните вещества и предотвратяват натрупването на неусвоените в клетъчните депа.

Употреба: Приемайте  веднъж дневно по 1 софт-гел капсула на ден сутрин преди или след закуска с 350-500мл вода ,желателно е дневните количества вода по възможност да са в порядъка на 2-3 литра,за да получите максимален ефект.Употребата на Алкохол може да намали или неутрализира ,доброто въздействие на продукта .

Препоръки: Не превишавайте дневната доза!!!Не комбинирайте Мейзитанг с други продукти,със сходно действие!!!Не Пропускайте хранения особено закуска и обяд!!!Недостатъчното количество вода което е необходимо за редуцирането на кръвната захар,може да доведе до леко замайване или повдигане!!!Мейзитанг има различна сила на въздействие върху всеки организъм!!!Хора под 18 и над 60 години трябва да употребяват продукта след консултация  с личен доктор!!!Също така бременни , хора с психични проблеми и високо кръвно налягане ,ако използват продукта трябва да бъдат с повишено внимание!!!

4 причини, поради които не трябва да си купувате Мейзитанг:

  1. Ще отслабнете бързо
  2. Ще изглеждате по-добре от вашите приятелки 
  3. Всички ще ви забелязват
  4. Ще спестите пари 

 

Състав:

Екстрактот  ZiSu 25%
Екстракт от  oriental water plantain 13%Екстракт от cassia seed 10%
Екстракт от  Fuling 17%
Медицински Amylum 35%

37 лв с безплатна доставка в цяла България

 

Други добри продукти за бързо отслабване:

Мейзитанг Лида Стара Формула | Липовон | Мейзитанг А1Лида Дайдайхуа Нова ФормулаАкай Бери | Супер Слим | 

 

Бърза и дискретна доставка в рамките на 1 ден за големите градове и 2 дена за всички останалите

Директен телефон за поръчки - 0988965328

Калкулатор за отслабване

 

Прочетит мнения за Лида Дайдайхуа

 

Мнения и коментари за Мейзитан, Мейзитанг А1, Мейзитанг Силна Формула

 

Сертификати

Специална оферта