Супер Слим / Super Slim

Супер Слим е относително популярен продукт, който тепърва започва да се доказва на българският пазар. Не толкова известен като популярните Лида и Мейзитанг – Супер Слим е доста нашумял в Америка и Западна Европа.

Супер Слим е натурален екстракт от семена от нар, дюля, ябълки, киви и влакна от сладки картофи. Уникалната комбинация на активни вещества прави продукта един от силните на пазара с средна загуба на тегло за един кърс – 10 кг.!!!
Супер Слим
Цена:
Цена: 35,00 лв
Описание

СУПЕР СЛИМ (Super SLim)

Супер Слим е относително популярен продукт, който тепърва започва да се доказва на българският пазар. Не толкова известен като популярните Лида и Мейзитанг – Супер Слим е доста нашумял в Америка и Западна Европа.

Супер Слим е натурален екстракт от семена от нар, дюля, ябълки, киви и влакна от сладки картофи. Уникалната комбинация на активни вещества прави продукта един от силните на пазара с средна загуба на тегло за един кърс – 10 кг.!!!

Какво купувате:

Супер Слим представлява добре балансирана формула от безопасни, изцяло натурални и ефективни съставки - нар, дюля, ябълки, киви и влакна от сладки картофи.

Супер Слим е без химични добавки, ГМО, подобрители – 100% натурален

Супер Слим се произвежда в сертифицирана лаборатория в Китай (Kunming Dali Industry&Trade Co. Ltd.), притежава всички необходими сертификати за съответствие и безопастност. Продава се легално в Европа и Съединените Щати

Супер Слим съдържа 30 капсули, което е достатъчно за пълна програма от един месец. За по-добри резултати се препоръчва да се правят почивки от минимум месец между приеманията.

Какво получавате:

Супер Слим гарантира бързо отслабване без физическо натоварване. Факт е, че в комбинация с упражнения или редовни спортни сесии резултатът е около 15-20% по-добър. Стандартно се отслабва около 10 кг. за един месец(зависи от стартово тегло и индивидуален метаболизъм).

Супер Слим блокира генериране на нови мазнини и спомага за бързото изгаряне на излишните такива.

Супер Слим потиска апетита благодарение на активните си съставки

Супер Слим повишава количеството на антиоксиданти в организма и помага за бързото очистване на натрупани токсини

Купи Супер Слим Сега!

Каква е тайната за успеха на Супер Слим?

Комбинацията от активни съставки, които се съдържат в Супер Слим е известна от доста време в Азия. Твърди се, че източникът на рецептата е някъде в древен Китай, но има изследвания показващи, че подобни рецепти са били прилагани в Япония, Тайланд и Индия. Комерсиализирането на тази уникална рецепта и началото на масово производство преди около 15 години правят продукта много популярен в САЩ, а от там той се прехвърля бързо и в Европа.

Интересно е, че Супер Слим никога не е ставал толкова известен в България. Нашите наблюдения са, че преди 5-6 пазарът беше залят за кратко време от нелегална продукция произведена в Турция и Иран, което подкопа добрите иначе позиции на Супер Слим в България.

Истината е, че Супер Слим е добър световно доказан продукт със сигурни резултати от около 10кг, отслабване за един месец. Това, което лично ние смятаме за огромен плюс е комбинацията на активни съставки от няколко натурални продукта(за разлика от повечето други медикаменти, използващи само една или две.)

Начин на прием и употреба

Вземайте по една капсула на ден. Няма изисквания дали е на гладно или не.
Консумирайте много вода понеже активните вещества в Супер Слим работят по добре, когато организма Ви е добре хидратиран. За по-добри резултати се препоръчва да се правят почивки от минимум месец между приеманията – това е защото организмът намалява естествените си способности да разгражда мазнини и да поддържа нормален метаболитен ритъм.

Внимание: Не превишавайте дневната доза от една капсула дневно – ефектите няма да се увеличат, а напротив – наруши ли се вярната концентрация на активни вещества в организма има шанс ефектите да намалеят.

4 причини, поради които не трябва да си купувате Супер Слим:

  1. Ще отслабнете бързо
  2. Ще изглеждате по-добре от вашите приятелки 
  3. Всички ще ви забелязват
  4. Ще спестите пари 

Нежелани ефекти при приема на Супер Слим

Нежелани ефекти при приема на Супер Слим не са открити. Както може би Ви е направило впечатление в съставките няма химични вещества и добавки.

В предвид активната атака на мазнините в тялото, като предпазна мярка не се препоръчва прием от малолетни, бременни и хора в недобро физическо здраве.

Отслабни със Съпер Слим

 

Нека да обобщим – Супер Слим е един добър и доказан продукт, който тепърва набира сила и скорост в България – съизмерим е с отслабващият ефект наблщдаван при Лида и Мейзитанг. Най-важното обаче е че Супер Слим е още един от продуктите БЕЗ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ и негативно влияние на здравето!!!
Оригинален продукт на отлична цена!

Други добри продукти за бързо отслабване:

 

Мейзитанг Лида Стара Формула | Липовон | Мейзитанг А1Лида Дайдайхуа Нова ФормулаАкай Бери | Супер Слим | 

Бърза и дискретна доставка в рамките на 1 ден за големите градове и 2 дена за всички останалите

Директен телефон за поръчки - 0988965328

Калкулатор за отслабване

 

Прочетит мнения за Лида Дайдайхуа

 

Мнения и коментари за Мейзитан, Мейзитанг А1, Мейзитанг Силна Формула

 

Сертификати

Специална оферта