Lida Daidaihua - Нова формула

Лида Дайдайхуа- Нова Формула е добре познат на пазара продукт за отслабване. Представлява подобрена оригинална формула на Лида с балансиране на количествата Л-карнитин за оптимално отслабване, съчетано с умерено физическо натоварване.
Лида ДайДайХуа
Цена:
Цена: 33,00 лв
Описание

Лида Дайдайхуа- Нова Формула е добре познат на пазара продукт за отслабване. Представлява подобрена оригинална формула на Лида с балансиране на количествата Л-карнитин за оптимално отслабване, съчетано с умерено физическо натоварване.

Продукта е базиран на комбинация от традиционни китайски билки за отслабване - Дайдайхуа, семена от кайсия, семена Джобстър, семена Морус аустралис. Лида Нова Формула позволява отслабване до 10кг. на месец.

Какво купувате:

Лида Нова Формула представлява формула от 100% натурални съставки – екстракти от билки съдържащи активни вещества за ускорение на метаболизма.

Лида Нова Формула съдържа 0% химични или други добавки и „подобрители“

Една опаковка Лида Нова Формула достатъчна за едномесечен прием.

Лида Нова Формула съдържа най-високото БЕЗОПАСНО съдържание на Л-карнитин

 

Какво получавате:

Лида Нова Формула гарантира отслабване без физическо натоварване – до 10кг. на месец(в зависимост от стартовото тегло и индивидуалният метаболизъм). При съчетаване с леко физическо натоварване резултатите се подобряват.

Лида Нова Формула блокира натрупването на мазнини и потиска индиректно апетита

Лида Нова Формула помага за освобождаване на натрупаните мастни депа

Лида Нова Формула повишава количеството антиоксиданти в кръвта и по този начин пречи на организма да трупа нови мастни клетки и улеснява контрола на теглото в бъдеще.

Отслабни бързо и сигурно

 

Каква е тайната зад успеха на Лида Нова Формула?

Лида Нова Формула ускорява метаболизма до оптимално положение и не изтощава тялото. Действа като силен диуретик и помага на очистването на организма от натрупани вредни шлаки или канцерогени. Лида Нова Формула е силен антиоксидант и употребата му предпазва клетките в тялото и ги прави устойчиви на действията на вредните свободни радикали.

Начин на прием и употреба на Лида Нова Формула:

Приемайте по една капсула преди или след закуска с по-голямо количество вода, яжте плодове(недостатъчното количество вода може да доведе до леко замайване или гадене в следствие на невъзможността на организма да усвои захарите и нормализира нивото на кръвната захар)

4 причини, поради които не трябва да си

купувате Липовон:

  1. Ще отслабнете бързо
  2. Ще изглеждате по-добре от вашите приятелки 
  3. Всички ще ви забелязват
  4. Ще спестите пари 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза! Консумирайте поне 2 литра вода дневно – но това е генерална препоръка – не е директно свързана със специфика на хранителната добавка.

Нежелани ефекти при прием на Лида Нова Формула:

НЯМА ТАКИВА
Разбира се като предпазна мярка не се препоръчва приема на Лида Нова Формула от бременни жени и кърмачки

 Бързо отслабване

Ако още не сте решили да закупите Лида Нова Формула и се чудите дали продукта е подходящ за Вас, помислете – колко от продуктите за отслабване на пазара са БЕЗ странични ефекти, НЕ ИЗИСКВАТ физически усилия и ДАВАТ ГАРАНТИРАН резултат.

 

Други добри продукти за бързо отслабване:

Мейзитанг Лида Стара Формула | Липовон | Мейзитанг А1Лида Дайдайхуа Нова ФормулаАкай Бери | Супер Слим | 

 

Бърза и дискретна доставка в рамките на 1 ден за големите градове и 2 дена за всички останалите

Директен телефон за поръчки - 0988965328

Калкулатор за отслабване

 

Прочетит мнения за Лида Дайдайхуа

 

Мнения и коментари за Мейзитан, Мейзитанг А1, Мейзитанг Силна Формула

 

Сертификати

Специална оферта